NaslovnicaVijestiZinedine Zidane ima tri utakmice da sačuva svoj posao: Real već kontaktirao...

Zinedine Zidane ima tri utakmice da sačuva svoj posao: Real već kontaktirao novog menadžera!

Sljedeći tjedna će vjerojatno biti najveći u menadžerskoj karijeri Zinedinea Zidanea u Real Madridu.

Zinedine Zidane ima tri

Prema Sportu, Francuz ima tri utakmice kako bi spasio posao, a već je uspostavljen kontakt sa Mauriciom Pochettinom.

Španjolski prvaci su ove sezoneizgledali nevjerojatno loše u svojim utakmicama. Toliko da su suparnici iz Barcelone koji trpe svoj najgori početak od 1991/92, zaostali samo tri boda sa utakmicom manje.

Prvi od sljedeća tri protivnika Reala će biti Sevilla koja dolazi u ovaj susret nakon velikog poraza na domaćem terenu protiv Chelseaja (0-4) u Ligi prvaka.

Zapravo, u posljednjih osam ligaških utkamica na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan, Real je pobijedio samo dvije od osam ligaških utakmica. Koeficijent na pobjedu Reala u ovom susretu iznosi 2.70 u bet365 kladionici i blagi su autsajderi.

Potom im dolazi Borussia M’gladbach u Ligi prvaka, gdje su favoriti sa koeficijentom 1.70, utakmicu koju realno moraju dobiti kako bi izbjegli sramotu da po prvi put budu izbačeni u Europsku ligu. Ako Zidane ostvari pobjede u te dvije utakmice, slijedi susret sa momčadi koja je u formi Atletico Madridom, gdje su favoriti u ovom trenutku sa koeficijentom 2.37 u bet365 kladionici.

Podsjećam da bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako vaš tim povede sa dva gola razlike. Pored toga, nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!