NaslovnicaVijestiZINEDINE ZIDANE KUPUJE U MANCHESTER CITYJU: Spremni platiti 200 milijuna eura za...

ZINEDINE ZIDANE KUPUJE U MANCHESTER CITYJU: Spremni platiti 200 milijuna eura za Guardiolinu zvijezdu!

Real Madrid je navodno pratio zvijezdu Manchester Cityja Raheem Sterlinga, ali morat će kopati duboko po džepovima da bi ga doveli u svoje redove.

ZINEDINE ZIDANE KUPUJE

Stvari baš i ne idu baš onako kako su planirane u Real Madridu i oni su se mučili da se postave u dobar položaj u La Ligi, kao i u Ligi prvaka, čini se da su još uvijek kratki, te će im biti potrebna dodatna pojačanja ako se nešto ne promijeni u narednim mjesecima.

Kao što je izvijestio Calciomercato, preko Diario Gola, sugerira se da u slučaju da Real Madrid ne može dovesti Kylian Mbappea ili Neymara iz PSG-a, mogli bi umjesto toga skrenuti pažnju na Sterlinga.

Međutim, dodaje se da će ih to sigurno koštati, jer se engleski internacionalac procjenjuje na 200 milijuna eura, pa će trebati zaista ogromna ponuda kako bi uvjerili vladajuće prvake Premier lige da prodaju zvijezdu.

24-godišnjak je bio izuzetno impresivan na način na koji se razvijao i poboljšao igru pod vodstvom Guardiole, jer je sad postigao 81 gol i 70 asistencija u 204 nastupa za klub.

Imajući na umu takve brojke, kao i formu koju je pokazivao 18 mjeseci i više, ne čudi što su drugi klubovi zainteresirani i sada bi se Real Madrid mogao potruditi da ga uvjeri na prelazak u Španjolsku.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!