NaslovnicaVijestiZinedine Zidane nakon plasmana u finale: Ovo nije normalno!

Zinedine Zidane nakon plasmana u finale: Ovo nije normalno!

Trener Real Madrida Zinedine Zidane izjavio je da “nije normalno” to što će njegov klub treći put uzastopno igrati finale Lige prvaka.

Nogometaši Real Madrida plasirali su se u treće uzastopno finale Lige prvaka, pošto su večeras u uzvratnoj utakmici polufinala odigrali protiv Bayerna 2:2 (1:1). U prvom duelu u Munchenu bilo je 2:1 za Madriđane.

Bayern je već u trećem minutu poveo golom Joshue Kimmicha, a izjednačio je Karim Benzema osam minuta kasnije. Isti igrač kaznio je grešku odbrane Bayerna u 46. minutu, da bi u 63. James Rodriguez postavio konačnih 2:2. Bavarci su imali nekoliko šansi do kraja, ali je Keylor Navas sjajnim intervencijama sačuvao mrežu.

[su_no1forfootball]

“Još nismo dobili ništa, u finalu smo i to je sve. Nije normalno tri puta za redom igrati finale Lige prvaka, ali kad smo već tu, pokušat ćemo pobijediti. Ovaj klub ima veliku povijest, a mi pišemo nove stranice. Real nikada ne odustaje”, rekao je Zidane španjolskim medijima.

Zidan je predvodio Real na putu do dva vezana trofeja Lige prvaka u prethodne dvije sezone. Ove će također imati priliku za treći, nakon što je eliminirao Bayern Munchen nakon pobjede u Njemačkoj (2:1) i 2:2 u na Santiago Bernabeu u utorak.

>> Arturo Vidal omalovažavao Cristiana Ronalda na Instagramu prije utakmice protiv Real Madrida: Pogledajte kakav je ‘story’ postavio Vidal

>> KOLUMBIJAC NALJUTIO NAVIJAČE ŠIROM SVIJETA: Evo što je uradio protiv Real Madrida!

“Učinit ćemo sve kako bismo odbranili trofej”, rekao je Zidane, dodavši kako se odlično osjeća zbog ostvarenog do sada u Ligi prvaka. Francuski trener rekao je da put do finala nije bio lak.

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos izjavio je kako želi novi trofej u ovom natjecanju.

“Ponovo smo u finalu i branit ćemo trofej. Bayern je izvrstan tim koji je pokazivao da je godinama težak protivnik. Nije nam bilo laki, ali bili smo bolji. Vjerujemo u trofej i pripremamo se za finale” rekao je Ramos.

Protivnik Real Madrida u finalu Lige prvaka bit će bolji iz duela Rome i Liverpoola. Engleski tim ima prednost od tri gola iz prve utakmice (5:2).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!