NaslovnicaVijestiZinedine Zidane naredio predsjedniku Real Madrida da dovede superzvijezdu za 177 milijuna...

Zinedine Zidane naredio predsjedniku Real Madrida da dovede superzvijezdu za 177 milijuna eura!

Menadžer Real Madrida Zinedine Zidane je rekao predsjedniku kluba Florentinou Perezu da pošalje ponudu za superzvijezdu PSG-a Kylian Mbappea.

Zinedine Zidane naredio

Francuski internacionalac jedan je od najboljih igrača u svjetskom nogometu i bio bi tipično ‘Galactico’ pojačanje, koji bi zasigurno došao kao poslastica za Real Madrid.

Zidane je očito veliki obožavatelj, a Don Balon izvještava da menadžer Los Blancosa vjeruje da bi sada mogao biti dobar trenutak za dovođenje Mbappea, jer njegova vrijednost u ovom trenutku opada.

Izvještaj govori da se Mbappe sada procjenjuje na oko 177 milijuna eura, a Zidane vjeruje da bi nešto veća ponuda od toga mogla biti dovoljna da uvjeri PSG-a da proda 21-godišnjaka.

WERDER – FRANKFURT: EVO ŠTO ODIGRATI NA KLADIONICI!

Realu treba dugoročna zamjena za Cristiana Ronalda, a Mbappe bi mogao biti idealan kandidat za tu ulogu na Bernabeu.

Momčad jednostavno nije ista otkako su izgubili klupsku legendu Ronalda, a Mbappe izgleda idealan kandidat da postane sljedeća velika stvar u svjetskom nogometu u sljedećem desetljeću.

Ako Madrid uspije osigurati njegov potpis negdje u regiji od 177 milijuna eura, to bi dugoročne staze moglo izgledati vrlo jeftino.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!