NaslovnicaVijestiZinedine Zidane nije jedini igrač sa kojim je Messi zamijenio dres!

Zinedine Zidane nije jedini igrač sa kojim je Messi zamijenio dres!

Jedno vrijeme se smatralo da je Zinedine Zidane jedini igrač sa kojim je Lionel Messi zamijenio dres, ali očito nije tako.

Zinedine Zidane nije jedini

Messi obično ne traži zamjenu dresa osim ako ne igra protiv nekog drugog Argentinca, ali napravio je iznimku kada je na početku karijere igrao protiv legendardnog Francuza.

Međutim, čini se da je šestostruki osvajač Zlatne lopte također zamijenio dres nakon što ga je zatražio od braniča Chelseaja Antonija Rudigera.

Dvojac je bio na suprotnim stranama u Ligi prvaka, i iako je Rudiger mislio da nema šanse da Messi želi zamijeniti dres, pomogao mu je u tome njegov suigrač Cesc Fabregas, koji je igrao sa Messijem, Nijemac je dobio dres i još uvijek ga ima.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!