NaslovnicaVijestiZinedine Zidane od predsjednika zatražio dolazak zvijezde Manchester Uniteda!

Zinedine Zidane od predsjednika zatražio dolazak zvijezde Manchester Uniteda!

Kako pišu engleski mediji, trener Real Madrida Zinedine Zidane je zatražio dolazak zvijezde Manchester Uniteda, a riječ je o Ericu Baillyju.

Real Madrid želi Erica Baillyja

Defanzivac ‘Crvenih vragova’ će po svemu sudeći napustiti klub na kraju sezone nakon što je imao brojnih problema sa povredama u posljednjih godinu dana, te izgubio mjesto u početnih jedanaest.

Bailly je bio prvo pojačanje Josea Mourinha nakon što je Portugalac stigao u klub, ali nikad nije uspio pronaći formu koju je imao u Villarrealu. Pored toga, već je javno poznato kako je klub u potrazi za novim pojačanjem na poziciji centralnog defanzivca, što je također jedan od razloga zbog kojeg želi otići.

Engleske novine The Sun navode kako je on jedna od meta Real Madrida, a njegov dolazak je zatražio sam Zinedine Zidane. 24-godišnjak je već ranije u karijeri nastupao u Španjolskoj, i to za dva kluba, prvo za Espanyol, a zatim i za Villarreal, iz kojeg je 2016. stigao na Old Trafford.

Manchester United će po svemu sudeći za njega tražiti oko 40 miliona eura, a pored Real Madrida, interes pokazuje i rival iz Premier lige Arsenal. Reprezentativac Obale Bjelokosti ima još samo 15 mjeseci ugovora sa engleskim velikanom, a pregovori oko potpisa novog za sada su odgođeni.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!