NaslovnicaVijestiZinedine Zidane od sljedeće sezone novi menadžer Juventusa?

Zinedine Zidane od sljedeće sezone novi menadžer Juventusa?

Prema pisanju MailOnline-a, Juventus želi na kraju sezone dovesti bivšeg igrača Zinedinea Zidanea i učiniti ga svojim menadžerom, ‘Stara dama’ je spremna ponuditi Zizouu plaću od 7 milijuna funti. Treba li napustiti Real Madrid?

Zinedine Zidane od sljedeće

Izvještaj tvrdi da je predsjednica Juventusa Andrea Agnelli održavala bliske odnose sa Zidaneom. Francuz je pet godina igrao za ekipu iz Torina prije nego što se pridružio Los Blancosima.

Mail tvrdi da će Zidane na kraju sezone napustiti Real Madrid i da Juventus neće morati platiti naknadu kako bi oslobodio 47-godišnjaka iz ugovora koji mu istječe 2022. godine.

Plaća od 7 milijuna funti može se činiti ispod odgovarajuće cijene za menadžera Zidaneovog kalibra, no, navodno je to najviše što Juventus može ponuditi u skladu s klupskom politikom. Ta bi plaća bila tri godine.

Mail dodaje da Juventus smatra Francuza kao idealnog kandidata za vodstvo Torina u slavu Lige prvaka. Divovi iz Serie A u skoro 24 godine nisu pobijedili u najelitnijem natjecanju u Europi.

Zidane bi sigurno bio dobar za Juventus ako odluče otpustiti Maurizia Sarrija. Šef Real Madrida uživao je u uspješnoj vezi s Cristianom Ronaldom u Realu, što bi učinilo potencijalno savršen potez.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!