NaslovnicaVijestiZinedine Zidane odbio potpisati Dele Allija zbog njegovih komentara u 2017. godini!

Zinedine Zidane odbio potpisati Dele Allija zbog njegovih komentara u 2017. godini!

Zinedine Zidane i Real Madrid su dobili priliku za dovođenje Delea Allija na posudbu ove sezone iz Tottenhama. Francuski menadžer je navodno odbio Allija zbog komentara koje je izjavio još 2017. godine.

Budući da je Tottenham bio na rubu trajnog potpisivanja Sergija Reguilona, te Gareth Balea na sezonsku posudbu iz Reala, dva kluba su u stalnim razgovorima.

Međutim, jedan dio rasprave bio je mogućnost da Dele Alli krene drugim putem, pridruživši se Madridu na sezonskoj posudbi, ali Zinedine Zidane je to odbio.

Razlog su komentari Engleza koje je izjavio još 2017. godine.

Premea španjolskom AS-u, Zidane je stavio veto na taj transfer nakon što ga je Allijev komentar 2017. godine razbijesnio, gdje je Alli rekao da je trebao postići hat-trick u pobjedi Tottenhama nad Realom (3-1) u Ligi prvaka.

Alli je postigao gol u pobjedi u grupnoj fazi za ekipu Mauricija Pochettina, čiji je Tottenham pobijedio Reala na Wembleyu. Nakon meča, Alli je inzistirao da je trebao postići sva tri gola:

“Razočaran sam što nisam postigao hat-trick da budem iskren. Imao sam laku priliku na kraju od sjajne lopte Kierana Trippiera.”

Izvještaj tvrdi da se Zinedine zamjerao Allijevim komentarima, tvrdeći da njegov nastup nije bio toliko impresivan, s tim da se jedan od golova smatrao ofsajdom, a drugi odbitkom.

Plaća Allija također je viđena kao odvraćajući faktor jer je Englez zarađivao 100.000 funti tjedno.

Madrid će ove sezone uštedjeti do 15 milijuna funti, a Tottenham će pristati isplatiti polovicu plaće Balea sa Realom koji će idućeg ljeta od PSG-a kupiti Kyliana Mbappea.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!