NaslovnicaVijestiZinedine Zidane - "ples bez zvijezda"

Zinedine Zidane – “ples bez zvijezda”

Zinedine Zidane doživio je još jedan ogroman neuspjeh na klupi Real Madrida. Možda i najgori u dosadašnjoj karijeri. U okviru natjecanja Kupa kralja veliki Real Madrid ispao je na svom stadionu od Leganesa nakon poraza 1-2. Trener Real Madrida, momčad s najboljim pojedinicima u svijetu nogometa nije u meč ušao sa zvijezdama, nego je ušao u ‘ples bez zvijezda’.

ples bez zvijezda

U četvrtfinalu Kupa kralja Real Madrid na Santiago Bernabeuu poražen od Leganesa rezultatom 1-2 i tako ispao iz ovog natjecanja za kojeg mnogi misle da je jedino natjecanje u kojem je Real još imao realne šanse za titulu. Nakon minus 19 naspram Barcelone u LaLigi gdje se Real ne nalazi na drugom već na četvrtom mjestu i gdje u osmini finala Lige prvaka igra protiv PSG-a gdje po mnogima nisu ni favorit – Real na Bernabeuu ispadne od Leganesa.

[su_watch_live_football]

Prvi je ovo put u povijesti Real Madrida da su u prvoj utakmici kupa pobijedili u gostima, a onda na svom terenu izgubili i u konačnici ispali iz kupa. Prvi put i to od Leganesa. Real na teren izašao sa samo 3-4 prvotimca, a izgledalo je to ovako:

Casilla – Hakimi, Nacho, Ramos, Hernandez – Kovačić, Llorente, Isco – Lucas, Benzema, Asensio

Dakle u sastavu su se našli mladi Hakimi koji je odigrao svoju najlošiju utakmicu u dresu ‘kraljevskog kluba’, te dva nova igrača koje je Zidane doveo kao pojačanja i mlade talente iz Španjolske, ali igrače kojima trener Zidane ne vjeruje dovoljno, barem ne onoliko koliko je prošle godine vjerovao Pepeu, Jamesu i Morati.

[su_watch_live_football]

Naime, Llorente i Hernandez dovedeni su kao ponajbolji mladi igrači lige na svojim pozicijama, skupa sa Ceballosom koji čak ni danas nije igrao, a možda je i najtalentiraniji od novopridošlih igrača Real Madrida. Pokušao je Zidane u nastavku ubaciti Carvajala, Luku Modrića i Mayorala kako bi dobio na dinamičnosti momčadi i preokrenuo rezultat, ali neuspješno! Real je doživio jednu od najvećih sramota u skorijoj povijesti, a Zidane sve više umjesto plesa sa zvijedama – pleše po rubu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!