NaslovnicaVijestiZinedine Zidane pobijesnio: Eden Hazard se ponovo vratio u Real Madrid sa...

Zinedine Zidane pobijesnio: Eden Hazard se ponovo vratio u Real Madrid sa prekomjernom težinom!

Real Madrid je zabrinut nakon što se belgijska zvijezda Eden Hazard navodno vratio predsezonskim treninzima sa prekomjernom težinom.

Zinedine Zidane pobijesnio

Belgijanac je osigurao transfer iz snova na Santiago Bernabeu prošle godine, ali pridružio se svojim suigračima u predsezonu sa prekomjernom težinom.

Povijest tvrdnji ABC-a se ponavlja, sa 29-godišnjakom koji je naljutio menadžera Zinedinea Zidanea.

Također se pridružio belgijskoj reprezentaciji prošlog tjedna na njihovim utakmicama Lige nacija, ali nije odigrao niti minutu.

SPORT navodi kako će Hazard sada biti dodatnih ‘dva ili tri tjedna’ iza ostatka ekipe.

Hijerarhija kluba je zabrinuta zbog bivšeg igrača Chelseaja koji ne shvaća ozbiljno svoju poziciju zvijezde Los Blancosa i žele da pokaže više predanosti.

20-godišnji krilni igrač Vinicius Junior bi mogao dobiti mjesto u prvoj postavi ispred Hazarda kada se sezona nastavi.

Hazard je prošle sezone postigao samo jedan pogodak za Madrid i bio je katastrofalan u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja.

Tony Cascarino je za talkSPORT rekao: “Svi znamo koliko Hazard može biti sjajan, svi znamo razliku koju on može napraviti na terenu u nogometnoj momčadi.”

“Ali preseljenje u Madrid nije shvatio ozbiljno i platio je za to ove sezone.”

“Pojavio se s prekomjernom težinom, morao je sustizati ostatak ekipe, dobiva gadne ozljede. Gledati ga sinoć bilo je kao da gledam potpuno drugog igrača.”

“Kyle Walker je sigurno razmišljao: Je li to isti igrač protiv kojeg sam igrao u Premier ligi?”

“On je briljantan igrač, ali platio je cijenu zbog toga što je došao u Madrid za veliku naknadu i nije to shvatio ozbiljno.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!