NaslovnicaVijestiZinedine Zidane potvrdio: Vraća se trenerskom poslu!

Zinedine Zidane potvrdio: Vraća se trenerskom poslu!

Zinedine Zidane potvrdio je kako se vraća trenerskom poslu! Legendarni bivši nogometaš i trener Real Madrida, sa kojim je osvojio tri uzastopne Lige prvaka, ponovo će sjesti na trenersku stolicu.

Francuski stručnjak Zinedine Zidane potvrdio je da će se vrlo brzo vratiti trenerskom poslu, a kako stvari stoje, mogao bi u englesku Premier ligu.

Zidane je bez angažmana od kraja prošle sezone, kada je napustio madridski Real, uprkos činjenici da je sa ‚kraljevskim klubom‘ osvojio tri Lige šampiona zaredom.

„Sigurno je da ću vrlo brzo ponovo biti trener, to je ono što volim da radim. Nogomet je ipak ono čime se bavim cijelog svog života“, rekao je Zidane za TVE.

Zidaneova izjava dolazi pošto je posljednjih sedmica dovođen u vezu sa Manchester Unitedom. Pojedini mediji čak su najavili da u slučaju da naslijedi Josea Mourinha na klupi “Crvenih đavola”, želi da na Old Trafford dovede Tonija Kroosa, Thiaga Alcantaru, Jamesa Rodriguesa i Edinsona Cavanija.

Popularni Zizou je trenersku karijeru započeo u drugom timu Reala 2014. godine, a priliku u prvom je dobio početkom 2016. Od tada su Madriđani osvojili tri titule u Ligi prvaka, uz jednu u La Ligi i dvije na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Tokom igračke karijere, legendarni francuski nogometaš je branio boje Cannesa, Bordeauxa, Juventusa i Real Madrida.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!