NaslovnicaVijestiZinedine Zidane prihvatio neočekivani angažman pod jednim uvjetom, traži i budžet od...

Zinedine Zidane prihvatio neočekivani angažman pod jednim uvjetom, traži i budžet od 260 milijuna eura

Prema izvještaju France Blue Provence, Zinedine Zidane je pristao preuzeti Olympique Marseille, no samo pod uvjetom da klub bude prodan arapskim investitorima. Frank McCourt, trenutačni financijer Olympique Marseillea, priprema se prodati klub kojeg je podupirao od 2016. godine, a interes za kupnju već su iskazali Arapi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Isti izvor također je izjavio da je Zidane zatražio transfer budžet od 260 milijuna eura kako bi olakšao svoj dolazak u Olympique Marseille, no ostvarenje tog zahtjeva ovisi isključivo o odluci Franka McCourta o prodaji kluba.

Kao trener Real Madrida, Zidane je osvojio tri trofeja Lige prvaka, dvije LA Lige, dva Svjetska klupska prvenstva, dva UEFA Superkupa i dva Španjolska Superkupa.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!