NaslovnicaVijestiZINEDINE ZIDANE SA OVOM ODLUKOM ŠOKIRAO MNOGE: U zimskom transfer roku će...

ZINEDINE ZIDANE SA OVOM ODLUKOM ŠOKIRAO MNOGE: U zimskom transfer roku će uraditi ovo!

Već dugo vremena se u vezi s Real Madridom spominju napadači iz samog svijetskog vrha. Mnogo igrača je u igri za transfer, uključujući i dva istaknuta Mauro Icardija i Timo Wernera, a kako se zimski transfer rok približava glasine o njihovom transferu su sve veće.

ZINEDINE ZIDANE SA OVOM ODLUKOM

Nakon odlaska Alvaro Morate i zbog loše forme Karim Benzeme, Real Madrid svojim navijačima želi osigurati napadača koji će  dodatno pojačati konkurenciju, podići kvalitetu napada i sa time osigurati što više golova u mreži protivničkih ekipa.

>> FIFA zaprijetila izbacivanjem Španjolske sa predstojećeg Svjetskog prvenstva

Nedavno se je trener kraljevskog kluba, Zinedine Zidane, dotakao te teme i otkrio planove za predstojeći transfer rok u januaru mjesecu. Francuski stručnjak uopće ne namjerava kupiti napadača, i time je dokazao povjerenje u napadače koje ima trenutačno u klubu.

[su_cashout]

“Sa Karimom je sve u redu, on se nema potrebe brinuti, ja u zimskom transfer roku neću tražiti novog napadača”, čvrsto je rekao Zidane.

[su_bonus]

“Uvijek možete izraziti svoje mišljenje, ali čini se da svi od Karima uvijek zahtijevaju golove, svaki susret. Odigrao je dobro, on je svestran napadač, i on i Cristiano. Malo sam razočaran jer je pao u depresiju zbog loše forme. Da, i mi kao ekipa smo ispaštali, ali u nogometu se to događa, ali ponekad lopte ne želi u mrežu i sa time se treba suočiti”, rekao je Zidane nakon tijesne pbjede u polufinalu klupskog svjetskog prvenstva protiv Al Jazire.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!