NaslovnicaVijestiZinedine Zidane se vraća nogometu u 2022. godini: Evo koga preuzima!

Zinedine Zidane se vraća nogometu u 2022. godini: Evo koga preuzima!

Zinedine Zidane se neće vratiti klupskom nogometu s obzirom da pokušava dobiti posao trenera francuske reprezentacije, prema zapanjujućim izvjećima.

Zinedine Zidane se vraća

49-godišnji legendarni Francuz po drugi put je u svibnju odstupio sa mjesta menadžera Real Madrida.

Los Blancosi su prošlu sezonu završili bez većih trofeja i nisu uspjeli obraniti naslov La Lige, što im je uskratio Atletico Madrid.

Zidane je sada jedan od vodećih favorita za nasljednika Didiera Deschampsa na mjestu glavnog izbornika Francuske.

Bivši menadžer Real Madrida bio je u velikoj mjeri povezan sa trenerskom pozicijom Francuske nakon što su prvaci Svjetskog prvenstva 2018. godine izbačeni sa Eura u osmini finala.

Međutim, Francuska nogometna federacija (FFF) navodno neće otpuštati Deschampsa prije Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru.

Trenutni ugovor Deschampsa sa Francuskom istječe na kraju sljedećeg Svjetskog prvenstva, a produženje ugovora ovisit će o uspjehu njegove ekipe na turniru.

Prema L’Equipeu, Zidane je spreman pričekati da nakon Svjetskog prvenstva 2022. godine preuzme mjesto glavnog izbornika od Deschampsa.

Zidane je navodno odbio ponude različitih klubova, jer je njegova velika želja uvijek bila voditi Francusku.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!