NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović gledao finale u društvu katarskog princa, svi pričaju o njegovoj...

Zlatan Ibrahimović gledao finale u društvu katarskog princa, svi pričaju o njegovoj reakciji

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović bio je među najpopularnijim gostima na stadionu Lusail u finalu Lige prvaka, a privukao je pažnju jer se čini da nije bio zadovoljan ishodom utakmice. Ibrahimović je u društvu velikog prijatelja i bivšeg suigrača Paula Pogbe pratio finale u kojem je Argentina slavila protiv Francuske.

S njima je bio i katarski princ Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani, a društvo su im pravili prvi čovjek FIFA-e Gianni Infantino i francuski predsjednik Emmanuel Macron.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, nije se toliko pisalo o društvu, koliko o reakcijama Zlatana Ibrahimovića. Na nekoliko fotografija koje su se pojavile u javnosti, vidi se da Ibrahimović nije bio zadovoljan.

Svi su istog mišljenja, a to je da je Zlatan navijao za Francusku. To i ne čudi jer su brojni francuski nogometaši njegovi veliki prijatelji, poput Pogbe.

“Zlatan je želio da Francuska pobijedi”, “Zlatan Ibrahimović ne izgleda sretno”, “Zlatan kao da je uložio novac u pobjedu Francuske”, neki su od komentara na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!