NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović imenovao svoj tim iz snova!

Zlatan Ibrahimović imenovao svoj tim iz snova!

Zlatan Ibrahimović je imenovao svoj tim iz snova. Šveđanin je uživao u blistavoj profesionalnoj karijeri, igrajući nogomet u Premier ligi, La Ligi, Seriji A i Ligue 1.

Zlatan Ibrahimović imenovao

Osvojio je mnogo toga i igrao sa nekim od najboljih igrača na svijetu.

Dakle, nepotrebno je reći da je njegov tim iz snova prepun talentovanih igrača.

U veznom redu Patrick Viera, Xavi i Pavel Nedved. Ibrahimović je bio suigrač sa Vierom u Juventusu i u Interu nakon što je Francuz napustio Arsenal 2005. godine, a sa Nedvedom i Xavijem je također igrao u Barceloni i Juventusu.

Lillian Thuram, Thiago Silva, Alessandro Nesta i Maxwell čine obrambenu liniju sa Gianluigijem Buffonom između stativa.

Julio Cesar, Andres Iniesta, Fabio Cannavaro, Gennaro Gattuso i Clarence Seedorf imenovani su kao zamjene.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!