NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović: Kad je Ronaldo bio u Unitedu, Rooney je radio sav...

Zlatan Ibrahimović: Kad je Ronaldo bio u Unitedu, Rooney je radio sav posao, a pohvale su išle Ronaldu

Cristiano Ronaldo u intervjuu koji je dao Piersu Morganu bockao je Waynea Rooneya, svog bivšeg suigrača i legendarnog engleskog nogometaša. Nazvao ga je ljubomornim, a Rooney je odgovorio pristojno i rekao mu da ga smatra jednim od najvećih igrača ikada.

Zlatan Ibrahimović u razgovoru za As uputio je neizravnu kritiku na račun portugalskog napadača koji je dao veliki intervju za Piersa Morgana u kojem se obrušio na Manchester United i svoje bivše suigrače.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Rooney je nevjerojatan igrač. Tko god je igrao s njim, mora biti sretan jer on druge čini boljima. Dok je Ronaldo bio u Unitedu, Rooney je radio sav posao, a sve pohvale su išle Ronaldu jer je zabijao golove”, rekao je Ibrahimović.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!