NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović: Kylian Mbappe gubi disciplinu i identitet, a želi biti kao...

Zlatan Ibrahimović: Kylian Mbappe gubi disciplinu i identitet, a želi biti kao Zidane

Zlatan Ibrahimović nije igrao više od šest mjeseci u Milanu, ali sa 42. godine još uvijek ne razmišlja o završetku svoje karijere. Napadač Milana se oporavlja od ozljede, a u međuvremenu je dao veliki intervju za francuske medije.

U tom intervjuu je spomenuo i Kyliana Mbappea:

“Ne poznajem ga, ali je on fantastičan igrač. Međutim, kad izgubiš disciplinu izgubiš i identitet i zato je Zidane – Zidane. Mbappe je uvijek želio biti kao on? Onda mora još napredovati, a ne biti zadovoljan sa tim što ima. Njegova odluka da ostane je dobra za klub, ali ne i za njega”.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Stavio se u položaj u kojem je on važniji od kluba, a klub mu je to omogućio. Nikada nisi veći od kluba. Djetetu su dali veliku moć i novac. No, nije samo on kriv. Krivi su i roditelji, odvjetnici koji žele biti zvijezde i guraju se u prvi plan, te pričaju po novinama. Hajde, šutite. Niste vi bitni, bitan je vaš sin.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!