NaslovnicaVijesti(VIDEO) Zlatan Ibrahimović napravio bizaran saobraćajni prekršaj!

(VIDEO) Zlatan Ibrahimović napravio bizaran saobraćajni prekršaj!

Napadač Milana i bivši švedski reprezentativac napravio je bizaran saobraćajni prekršaj, pošto je vozio neregistrirani automobil, i to ni manje ni više nego specijalni model Ferrarija vrijedan najmanje dva miliona eura!

Zlatan Ibrahimović provozao je svoj Ferrari vrijedan dva miliona eura, međutim auto nije registrovan pa mu po svemu sudeći slijedi kazna.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome Zlatan Ibrahimović vozi svoj Ferrari Monza SP2 u Švedskoj. Međutim, kako auto nije registriran može da očekuje kaznu od policije.

Ovaj model Ferrarija napravljen je u samo 500 primjeraka i procjenjuje se da vrijedi oko dva miliona eura. Brzinu od 100 kilometara na sat postiže za samo tri sekunde.

Ferrari Monza SP2

Motor: 6.5 L F140 GC V12
Dizajn: Ferrari Styling Centre under Flavio Manzoni
Izlazna snaga: 596 kW (799 KS; 810 PS)
Osovinski razmak: 2.720 mm
Prijenos: 7 brzina (dual clutch)
Dužina: 4.66 m

“Taj automobil nije registriran od 30. ožujka. Automobil se ne vozi ako nije registriran”, poručili su iz švedske agencije za promet pošto su pregledali video koji kruži društvenim mrežama.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!