NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović napravio lom pred duel u Milanu

Zlatan Ibrahimović napravio lom pred duel u Milanu

Rossoneri su pred 80.000 gledatelja svladali Atalantu s 2-0, no odluka o novom prvaku ipak će pasti u posljednjem kolu jer slabašni Cagliari nije uspio zaustaviti Nerazzurre koji nakon trijumfa 3-1 zaostaju dva boda za liderom.

Milanu će u posljednjem kolu biti dovoljan i bod na gostovanju kod Sassuola, s obzirom na bolji međusobni omjer od Intera, koji će ugostiti Sampdoriju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Milan je stoga bio bolji od momčadi iz Bergama, koja bi ove sezone mogla ostati bez plasmana u europska natjecanja. Rafael Leao je poveo u 56. minuti, a konačnih 2:0 postavio je Theo Hernandez nakon sjajnog solo prodora kroz sredinu terena.

Inače, mnoštvo navijača nije bilo samo na tribinama San Sira, već je navijačka groznica u “crveno-crnom” dijelu Milana trajala cijeli dan.

Zlatan Ibrahimović je u jednom trenutku krenuo sa svog mjesta u autobusu pa sve do vozačkog. Legendarni 40-godišnji napadač dodatno je podigao ionako uzavrelu atmosferu lupanjem o vjetrobransko staklo, a u jednom trenutku ga i razbio.

Dogodio se smiješan trenutak, jer u isto vrijeme kada je Zlatan dizao navijače gestikulacijom i mahanjem, u ekstazi, udarajući u staklo, ono se razbilo. A kad je vozač to shvatio, nije baš ostao ravnodušan. No, ne sumnjamo da će staklo biti sanirano, šteta je minimalna.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!