NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović otkrio gdje nastavlja karijeru

Zlatan Ibrahimović otkrio gdje nastavlja karijeru

Zlatan Ibrahimović otkrio gdje nastavlja karijeru. Zlatan Ibrahimović je senzacionalno otkrio da dolazi u Manchester United. Zvijezda PSG-a koja ima 34. godine je slobodan igrač na ljeto i bio je na meti Arsenala i Chelseaja.

Zlatan Ibrahimović otkrio

Ali Zlatan je objavio zapanjujući post na Twitteru odmah nakon ponoći danas da potvrdi da će otići u Manchester United da igra za Van Gaala.

“LVG me izazvao da se pridružim Manchester Unitedu…Zlatan nikada nije odbio izazov. Ja ću se na ljeto pridružiti Unitedu.”

Zlatan

United još uvijek nije komentirao Ibrahimovićev tweet.

Način na koji je napadač otkrio vijest ne iznenađuje. Zlatan nikada nije bio stidljiv, a jednom je rekao novinarima da je Bog.

On je također tvrdio da je bolji sa narandžom nego John Carew i tvrdi da je savršen.

Otvoreni Ibra je jednom rekao Twitteru da promijeni svoju politiku i dozvoli mu da stavi Q & A opciju.

“Zdravo Twitter. Za sutra Zlatan treba još 140 znakova. Molimo vas promijenite pravila za Zlatana”, napisao je Ibrahimović na Twitteru.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Poruka je retweetovana gotovo 60.000 puta.

Ibrahimović je bio na radaru United godinama i ranije je govorio o svom divljenju Wayne Rooneyu.

Prošle godine je rekao: “On trči previše, on se bori, on se žrtvuje mnogo.”

“Kada je igrao sa Cristiano Ronaldom, sve je radio Wayne Rooney, ali on nije dobio nikakve zasluge za to, jer je Ronaldo postigao sve golove.”

“Rado bi igrao sa njim, nego protiv njega, ali još uvijek nisam imao sreće da igram sa njim, ali uživam da ga gledam na terenu. Ako ne mogu igrati sa njim, ja ću ga gledati.”

Ovo je sigurno bila još jedna varka Ibrahimovića za 1. april, ali Unitedovi šefovi su ozbiljni i žele da ga dovedu u svoje redove.

On je rekao da bi karijeru volio završiti u Premier ligi, a klub sa Old Trafforda je spreman da mu ponudi ugovor od 24 milijuna funti.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!