NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović otkrio razlog poraza protiv Cityja

Zlatan Ibrahimović otkrio razlog poraza protiv Cityja

Zlatan Ibrahimović smatra da je njegova momčad zbog loše pripremljene utakmice – zbog pogrešno odabranog sustava – izgubila od Manchester Cityja u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Zlatan Ibrahimović

Nogometaši Paris Saint-Germaina nisu uspjeli da se plasiraju u polufinale Lige prvaka, pošto su u revanšu u Engleskoj izgubili od Manchester Cityja sa 0:1. U prvoj četvrtfinalnoj utakmici u Parizu bilo je neriješeno – 2:2.

Jedini gol na utakmici postigao je Kevin de Bruyne u 76. minutu, pa se City prvi put u klupskoj povijesti plasirao u polufinale Lige prvaka.

Ibrahimović je ocijenio da je njegova momčad bolja od engleske, ali da je izgubila zbog lošeg taktičkog pristupa.

“U prvom poluvremenu smo igrali drugačije, s novim sustavom i što se dogodilo, dogodilo se. Da je to prošlo dobro, nitko ne bi ništa rekao, a sada će ljudi reći da smo prepustili utakmicu. U drugom poluvremenu smo bili bolji, kada smo se vratiti našem normalnom pristupu, ali prepustili smo dvije utakmice”, rekao je Ibrahimović, prenio je Eurosport.

PSG, poprilično oslabljen, je meč u Manchesteru počeo u 3-4-1-2 sustavu, umjesto u uobičajenom centralno orijentiranom 4-3-3 sustavu. U njega su se vratili tek kada se ozlijedio Thiago Motta, odnosno kada je Marquinhos zaigrao na središnjem veznom.

“Mislim da smo bili bolji, ali izgubili smo u revanšu, au prvoj utakmici bilo je 2: 2, pa želim sve najbolje Manchester Cityju”, dodao je švedski reprezentativac.

PSG je prošlog mjeseca osvojio četvrtu uzastopnu titulu u francuskom prvenstvu, igra u finalu Kupa i Liga kupa i pokušće drugu sezonu uzastopno osvojiti “triplu krunu”.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

O transferu Zlatan Ibrahimovića u predstojećem prijelaznom roku priča se mnogo, neki izvori tvrde da bi Šveđanin mogao ostati u PSG-u, a neki imaju potpuno drugačije informacije kao što je odlazak u MLS ligu ili neki drugi europski klub. Ibrahimović je nedavno rekao da će razgovarati sa svojim agentom te donijeti najbolju odluku.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!