NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović otkrio što ga je konstantno motiviralo tijekom karijere

Zlatan Ibrahimović otkrio što ga je konstantno motiviralo tijekom karijere

Tim Zlatana Ibrahimovića, Manchester United sutra će igrati utakmicu 5. kola europske lige protiv Feyenoorda na Old Traffordu. United se nalazi na tek trećem mjestu u grupi A Lige Europe sa 6 bodova, a Feyenoord na drugom mjestu ima bod više kao i prvoplasirani Fenerbahče sa boljom gol razlikom. Ibrahimović je u razgovoru sa medijima otkrio što ga je motiviralo tokom cijele karijere.

zlatanibrahimovicmanchesterunitedtrainingqubkvlu2qkzx-640-x-424

Zvijezda Manchester Uniteda, Zlatan Ibrahimović u razgovoru sa engleskim novinarima otkrio je što ga je to motiviralo i pokrećalo tokom cijele njegove karijere. Ibrahimović je nedavno osvojio desetu godinu u nizu nagradu Guldbollen koja se dodjeljuje najboljem igraču godine u Švedskoj. Poznati napadač otkrio što ga je najviše motiviralo tokom karijere – rasizam i zavist.

“Moje prezime je Ibrahimović, a ne Svensson ili Andersson, pa mogu reći da je to bila neka vrsta rasizma. No, to me pokretalo, kao i zavist. Mnogi ljudi nisu željeli da uspijem zbog toga tko sam, što govorim i kako djelujem. Ali baš to me pokreće, daje mi energiju i motivaciju tijekom godina.”

Zlatan Ibrahimović je stigao u Manchester United ovog ljeta, a u 11 nastupa u Premiershipu postigao je šest pogodaka, a kao ključnog faktora kod njegovog dolaska u United naveo je Josea Mourinha.

“Mourinho je bio ključan. Momčad za koju sam potpisao ljetos nije bila jaka kao ona momčad iz koje sam otišao, ali kada me Mourinho nazvao odluka je bila jednostavna,” rekao je Zlatan Ibrahimović Aftonbladetu.

“Kada on zove, nije mi se problem odazvati. Morali smo jedino riješti pitanje datuma kada ću biti predstavljen kao Unitedov igrač. Ostalo, financijske stvari, nisu uopće bile problem.”

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!