NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović pod istragom zbog umiješanosti u novu kladioničarsku tvrtku

Zlatan Ibrahimović pod istragom zbog umiješanosti u novu kladioničarsku tvrtku

Zlatan Ibrahimović nije baš čovjek koji nije naviknut na malo polemike, ali ni on neće biti oduševljen kada bude čuo da može biti u nevolji sa Engleskim nogometnim savezom (FA-om).

Ibrahimović pod istragom

Zlatan Ibrahimovićeva odustnost je bila prilično vidljiva većinu sezone, pogotovo što bi ovo mogla biti njegova posljednja u vrhuskoj ligi ili kao nogometaša.

Zlatan je prošle sezone potpisao za Manchester United i unatoč nedostatku kraja sezone sa ozljedom, bio je najbolji strijelac Crvenih vragova. Propustio je prvi dio ove sezone sa istom ozljedom, ali je potpisao novi ugovor i vratio se prije Božića.

No, Šveđanin je igrao samo pet ligaških utakmica za Jose Mourinha i nije viđen od Boxing Day-a i remija protiv Burnleya, dok čak nismo ni čuli ništa o njemu, što je rijetka stvar za Zlatana.

Jedan od rijetkih vijesti bivšeg napadača Intera je njegova nova ambasadorska uloga sa BetHard kladionicom. Prema pisanju Mirrora, ovo bi ga moglo uvaliti u velike nevolje sa FA-om.

Od Šveđanina se očekuje da će pomoći BetHard kladionici koja želi postati jedan od vodećih europskih brendova za sportsko klađenje.

Prema pravilima i propisima FA-e, igrači, menadžeri, treneri, sužbenici i zaposlenici klubova ne smiju da se klade na utakmice, transfere, imenovanje menadžera, odabir tima ili disciplinske stvari.

Odluka također zabranjuje pojedincima da oglašavaju ili promoviraju bilo kakve aktivnosti koje su zabranjene od FA-e.

Stoga su iz FA-e spremni da pogledaju Ibrahimovićev prijavljeni angažman kako bi vidjeli da li je prekršio pravila i propise. Ako bude proglašen krivim, 36-godišnjak će biti upozoren da zaustavi svoju aktivnost sa tvrtkom ili će se suočiti sa optužbama.

Upravno tijelo uskoro će istražiti je li njegova uloga sa tvrtkom protiv njihovih zakona kada je u pitanju kockanje u nogometu.

U članku se navodi da pravilo FA na ovu temu kaže: “Pojedinačni sudionik, kada djeluje u osobnom svojstvu, ne smije oglašavati niti promovirati bilo kakvu aktivnost klađenja u kojoj mu je zabranjeno sudjelovati po pravilu E8 (1) ili E8 (2).”

Joey Barton nedavno je suspendovan iz nogometa do 1. lipnja zbog kockanja na 1,260 nogometnih utakmica tijekom 10 godina.

Sa njegovim ugovorom koji traje do lipnja, posljednji doprinos Zlatana u engleskom nogometu mogao bi biti zabrana zbog kockanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!