NaslovnicaVijestiZLATAN IBRAHIMOVIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB: Odigrat će samo šest posljednjih utakmica za...

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB: Odigrat će samo šest posljednjih utakmica za njih, a zatim prelazi u europski klub!

U dobi od 38 godina Zlatan Ibrahimović će vjerojatno napraviti posljednji transfer u svojoj karijeri. Oduvijek se mislilo da će iskoristiti romantičnu opciju i vratiti se u Malme, ali on se povezuje sa raznim klubovima, dok mu traje ugovor sa LA Galaxyjem.

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB: Odigrat će samo šest posljednjih utakmica za njih, a zatim prelazi u europski klub!

Bit će slobodan da ode u siječnju, ali sve se svodi na ono kakav transfer on želi napraviti. Želi li otići u neki veliki klub i pokazati da i dalje pripada na najvišoj razini? Ili bi radije odveo svoj ego u manje poznatu ligu i pokušao izgraditi ugled.

Pristalice u Australiji nadaju se da je ovo posljednje. Volite ga ili mrzite, ne možete poreći da je mnogim ljudima dao razlog da gledaju MLS u posljednjih nekoliko mjeseci.

Prema izvještaju, Perthe Glory je prstupio potpisivanju Zlatana na ‘gostujućem dogovoru’ kojim će mu biti dopušteno da igra za njih samo posljednjih šest utakmica u sezoni. Dalje, sugeriraju da je bio kontakt između kluba i Mino Raiole – Zlatanovog agenta.

Najzanimljivija stvar ovog dogovora je da će Zlatanu omogućiti da kratko vrijeme igra u Australiji i nakon toga i dalje bude imao vremena da potpiše za europski klub kada se otvori prijelazni rok. Ne postoje precizni datumi kada bi igrao za Perth, ali priča kaže da bi još uvijek mogao otići u drugi klub u siječnju.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!