NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović se oglasio povodom mogućeg povratka u Manchester United na posudbu!

Zlatan Ibrahimović se oglasio povodom mogućeg povratka u Manchester United na posudbu!

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović priznao je kako nije siguran da li bi iskoristio priliku da se vrati u Manchester United na posudbu u predstojećem zimskom prelaznom roku.

Ibrahimović ne želi nazad u United

37-godišnjak je proveo dvije sezone na Old Traffordu sa bivšim trenerom Joseom Mourinhom, ali je propustio veći dio druge sezone zbog velike povrede koljena koju je pretrpio krajem svoje prve sezone u klubu.

[su_bet365_koeficijenti]

Prošlog tjedna su engleski mediji objavili špekulacije kako portugalski stručnjak ponovo razmišlja o dovođenju Šveđanina u januaru na posudbu, nakon što završi sezona u američkom MLS-u, gdje Ibrahimović trenutno nastupa u dresu Los Angeles Galaxyja. Ipak, Ibra, koji se također u posljednje vrijeme povezuje i sa povratkom u AC Milan, priznao je kako nije razmišljao o mogućem povratku u Premier ligu, te da mu je potreban odmor nakon prve sezone u Sjedinjenim Američkim Državama.

U intervjuu za Sky Sports on je rekao: “Mislim da sam u situaciji u kojoj moram napraviti balans između rada i odmora, jer sam se nedavno oporavio od povrede, a i u godinama sam. Nisam razmišljao o odlasku, jer pred nama su još dvije utakmice u sezoni, nadam se da ćemo stići do play-offa. Više od toga ne mogu reći, jer nisam fokusiran na te stvari, ne razmišljam o tome.”

Od dolaska u LA Galaxy, on je na ukupno 25 nastupa postigao čak 21 gol i podijelio šest asistencija, a njegov tim se trenutno nalazi na sedmom mjestu u Zapadnoj Konferenciji sa 45 osvojenih bodova nakon 32 odigrane utakmice, te ima bod manje od Real Salt Lakea na šestom mjestu, koje vodi u play-off. Priliku da postigne novi gol Ibrahimović će imati u nedjelju, kada će Galaxy gostovati kod devetoplasirane Minnesote.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!