NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović upozorio Manchester Uniteda: "Prestanite živjeti u prošlosti"

Zlatan Ibrahimović upozorio Manchester Uniteda: “Prestanite živjeti u prošlosti”

Zlatan Ibrahimović je progovorio o tome što Manchester United treba promijeniti u budućnosti, dok se klub priprema imenovati nasljednika Olea Gunnara Solskjaera.

Zlatan Ibrahimović upozorio

Šveđanin je igrao za United između 2016. i 2018. godine, postigavši ​​impresivnih 29 golova u samo 53 nastupa u svim natjecanjima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tijekom tog razdoblja pomogao je momčadi da osvoji Europsku ligu, kao i prvi trofej Liga kupa u posljednjih sedam godina.

Ibrahimović je nakon toga igrao za LA Galaxy i AC Milan – gdje nastavlja redovito zabijati u dobi od 40 godina.

Napadač je sada imao neke mudre savjete za još jedan od svojih bivših klubova -za kojeg bjeruje da je još uvijek u nevolji zbog toga što žive u prošlosti.

Njegovi komentari dolaze nakon Solskjaerove smjene sa mjesta menadžera Manchester Uniteda, čije imenovanje su mnogi tada kritizirali da je potaknuto nostalgijom, a ne iskrenim uvjerenjem u njegovu menadžersku sposobnost.

Možda se želje bivše zvijezde tima konačno ostvare, jer je United krenuo u potragu za novim menadžerom, a glavni favorit je trenutno Mauricio Pochettino.

49-godišnjak se brzo pojavio kao glavna menadžerska meta kluba sa Old Trafforda nakon Solskjaerove smjene u nedelju.

Prema brojnim izvješćima, Pochettinovi predstavnici su naznačili da je Argentinac spreman napustiti svoju trenutnu poziciju u PSG-u kako bi osigrao posao iz snova na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!