NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović završava karijeru?

Zlatan Ibrahimović završava karijeru?

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović vjerojatno će u nedjelju odigrati posljednju utakmicu u karijeri.

40-godišnji Bosanac sa švedskim sportskim državljanstvom i putovnicom mogao bi završiti igračku karijeru nakon susreta s Atalantom. Tako barem tvrdi Peppe di Stefano koji je za “Sky Italia” otkrio da je Ibrahimović na kraju igračke karijere.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Jako mi je žao objaviti ovo. Zlatan vjerojatno završava karijeru na kraju ove sezone. Jedan od igrača Milana rekao mi je da je Ibrahimović na posljednjem treningu plakao od bolova. Igra pod anestezijom i trpi”, tvrdi Di Stefano i dodaje:

“Pioli i liječnici mu zabranjuju da igra, ali on želi biti tu i ući barem 10-15 minuta. Želi titulu. Od utorka do petka ne trenira s ekipom jer ima problema sa koljenom koje otiče i stvara mu ogromne bolove. Tvrdoglav je, ali zna da ovog ljeta ima samo dvije mogućnosti. Ili karijeru završiti mirno ili otići na riskantnu operaciju koljena i pripremiti se za još jednu, posljednju sezonu u karijeri.
Jedino što ga motivira da odigra još jednu sezonu je posljednji pokušaj osvajanja Lige prvaka, no šanse da će na kraju sezone završiti karijeru su 90 posto. Dajem mu ovih 10 posto šanse da nastavi iduću sezonu”, piše Di Stefano i zaključuje:

“Ne može igrati duže od 10-15 minuta. To su mi potvrdili i Milanovi liječnici. Možda bi operacija spriječila bol i ublažila je na neko vrijeme, ali bi se bol vratila nakon nekoliko mjeseci. Mislim da Zlatana posljednji put gledamo na San Siru protiv Atalante. Volio bih da griješim, on je moj prijatelj, ali zna što je najbolje za njega.”

Od povratka u klub prije dvije i pol godine odigrao je 73 utakmice i postigao 36 golova, uz 11 asistencija, te postao inicijator velikog povratka Milana na vrh talijanskog nogometa.


Najnovije vijesti

Sedam igrača Bayerna na izlaznim vratima, njihova procijenjena vrijednost iznosi 340...

0
Nakon 11 uzastopnih naslova prvaka Njemačke, Bayern je netom završenu sezonu okončao tek na trećem mjestu, a iz Kupa ih je eliminirao drugoligaš. Jedina...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!