NaslovnicaVijestiZlatan otkrio: Koliko to novca PSG zapravo duguje Ibrahimoviću?

Zlatan otkrio: Koliko to novca PSG zapravo duguje Ibrahimoviću?

Zlatan otkrio, koliko to novca PSG zapravo duguje Ibrahimoviću?Kada je Zlatan Ibrahimović izjavio da je jedina stvar koja mu nedostaje iz PSG-a njegova plaća, mnogi su mislili da se raspoloženi Šveđanin šali.

Zlatan otkrio

PSG je apsurdno bogati nogometni klub i vjerojatno je platio Ibrahimoviću veliki iznos novca u njegove četiri godine provedene na Park Prinčeva. Naravno, njemu će nedostajati to bogatstvo.

No, nedavni događaji su otkrili da Ibrahimović zapravo nije dobio posljednju uplatu.

Prema francuskom listu Le Figaro – PSG je priznao da duguju Ibrahimoviću posljednju bonus uplatu. Francuski šampioni navodno čekaju dokumente od svog bivšeg napadača prije nego što puste tu uplatu.

Bez obzira tko je u pravu – da li je PSG, koji odbija platiti Ibrahimovića, odnosno da li 34-godišnjak ne želi stupiti u kontakt sa svojim starim timom – što je jasno, je da PSG duguje taj novac zvijezdi Manchester Uniteda.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Prema njihovom izvješću, PSG duguje 28 milijuna kruna, što je jednako 2.5 milijuna funti Zlatanu Ibrahimoviću.

Švedski napadač je spreman da ide na sud sa francuskim klubom za ovu uplatu, iako bi i on volio da ovo ne ide pred suca.

Ibrahimoviću nedostaju bonusi koji su napisani u njegovom ugovoru po tome što je bio najbolji strijelac u Ligi 1 prošle sezone, ako i pomaganje PSG-u da osvoji naslov i kup Francuske.

Njegova mjesečna plaća je porasla sa 7.5 milijuna kruna na 14 milijuna kruna u zadnjih šest mjeseci svog boravka u glavnom gradu Francuske.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!