NaslovnicaVijestiZlatan u intervjuu progovorio o svom iskustvu u SAD: Ovdje je ludo!

Zlatan u intervjuu progovorio o svom iskustvu u SAD: Ovdje je ludo!

Zlatan Ibrahimović je u intervjuu progovorio o svom iskustvu u SAD, rekavši da iako nogomet nije najpopularniji sport u toj zemlji, i tamo je “ludo”.

Jimmy Kimmel jedan je od najpopularnijih američkih voditelja i komičara, no jedini je smješten u Kaliforniji, svi drugi rade na istočnoj obali. Zato, kada je Zlatan Ibrahimović stigao u grad, jasno je da je morao učiniti sve kako bi ga ugostio u svom showu. I na oduševljenje mnogih, uspio je to učiniti. Kao nagradu dobio je intervju s jednim od najkarizmatičnijih svjetskih igrača …

Kad je stigao u Los Angeles Galaxy, Ibrahimović je učinio nešto neobično. Sportaši obično iznajmljuju stranu u lokalnim novinama zahvaljujući navijačima tima iz kojeg odlaze. Švedski nogometaš učinio je nešto slično, ali samo slično…

[su_no1forfootball]

Dragi Los Angelese, nema na čemu “, stajao je u tekstu potpisom Ibrahimovića.

Jimmy Kimmel, kako rekoše neki njegovi fanovi, “prvi put nervozan u vlastitom studiju”, upitao je Ibrahimovića za brojne nadimke koje ima, kao i kako bi volio da ga zovu.

“Na balkanskom jeziku moje ime znači ‘zlato’, tako da mi se dopada. U Švedskoj su imali problema da izgovore moje prezime pa su me zvali ‘Ibla’. To mi se svidjelo jer znači ‘lav'”, rekao je nasmijani Ibrahimović.

>> Transfer glasine: Real Madrid vrlo blizu postizanja dogovora sa Unitedom, Pogba se vraća u Francusku, Arsenal dovodi nogometaša Juventusa

>> VELIKO OTKRIĆE: Lewa odlazi iz Bayerna, poznato i ime novog kluba ali i ZANIMLJIVA klauzula u ugovoru sa njegovim agentom

Kimmel je potom podsjetio da nogomet nije najpopularniji sport kao u ostatku planete, ali da se rapidno razvija (preko 80.000 navijača iz SAD je kupilo karte za SP, na kojem oni ne igraju).

“Gdje god sam igrao u Europi, bilo je ludo. Ali nogomet je nešto ogromno u Europi. Svi su mi rekli da ću u Los Angelesu moći hodati normalno ulicom i da neće biti tako. Pogriješili su. I ovdje je ludo”, opisao Ibrahimović je njegovo prvo iskustvo u SAD-u.

Također je rekao da vjeruje da bi, zahvaljujući svom samopouzdanju, bio jednako uspješan u bilo kojem drugom sportu. “Odabrao sam nogomet. Ispričavam se navijačima u drugim sportovima.”

Mnogo je ovih dana bilo priča o tome hoće li Ibrahimović ponovno odjenuti švedski dres i igrati na Svjetskom prvenstvu.

“Da, idem na Svjetsko prvenstvo”, dodao je Ibrahimović. “Svjetsko prvenstvo bez mene ne bi bilo Svjetsko prvenstvo”.

Međutim, Ibrahimović nije rekao hoće li nositi obuću sa ili bez krampona u Rusiji (hoće li igrati ili ne), a nagađanja zasigurno neće prestati još neko vrijeme.

Kimmel je još jednom, na kraju, naglasio koliko je neuobičajeno bilo što što se tiče nogometa (što je priznao, najveći sport na svijetu) izaziva toliko pažnje u tom dijelu svijeta. Istina, sjeverno od toga, u Oregonu i Washingtonu, nogomet je zapravo najpopularniji sport, ali Kalifornija je drugačija. David Beckham je igrao u Los Angelesu i izazvao veliku pozornost, a George Best nastupio je u Kaliforniji, ali čini se da niko nije privukao pozornost poput Zlatana Ibrahimovića.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!