NaslovnicaVijestiZlatan u svom stilu: Nedostaje mi obitelj, ali imam 25 sinova u...

Zlatan u svom stilu: Nedostaje mi obitelj, ali imam 25 sinova u Milanu!

Zlatan Ibrahimović je prije dva i po mjeseca proslavio 39. rođendan, ali za njega u svakom smislu riječi važi krilatica “forma je prolazna, klasa je vječna”. Sjajni švedski golgeter rešeta mreže u godinama u kojima je većina nogometaša već uveliko u mirovini.

Švedski internacionalac Zlatan ibrahimović u 40. godini doživljava drugu nogometnu mladost u Milanu a slavni talijanski klub rezultatski preporod zahvaljući Ibri.

Postigao je 20 golova na 24 utakmice za Rossonere, od čega deset u posljednjih šest utakmica prije ozljede na utakmici protiv Napolija krajem prošlog meseca.

U intervjuu za Corriere, Zlatan je govorio o svojoj biološkoj obitelji, sinovima Maxu i Vincentu, ali i o ovoj nogometnoj – Milanu.

“Da li mi nedostaje obitelj? Mnogo. Ali stvarno mnogo. Iscrpljen sam, ne mogu više da izdržim. Želio bih da ostanem sa suprugom i djecom koji imaju 14 i 13 godina i žive u Švedskoj. Ne mogu tako često kod njih. Ali zamislite, pokušao sam. Stefano Pioli mi je rekao da ne smijem stalno ići jer i u Milanu imam obitelj. Imam dva sina u Švedskoj, ali imam i 25 sinova u Milanu kojima sam takođe potreban” rekao je Ibrahimović.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!