NaslovnicaVijestiZlatanu bi mogao biti zabranjen nastup na SP zbog ovoga!

Zlatanu bi mogao biti zabranjen nastup na SP zbog ovoga!

Zlatan Ibrahimović je nekoliko puta u posljednjih šest mjeseci izjavljivao da bi mogao nastupiti za Švedsku na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Međutim, FIFA bi mu to mogla zabraniti, jer Šveđanin ima ugovor o suradnji s jednom svjetskom kladionicom.

Ibrahimović je legenda. Ne samo Švedske nego i svjetskog nogometa. Zlatan je nedavno debitirao za LA Galaxy s dva pogotka, a nekoliko puta je spominjao svoj eventualni nastup na Mundijalu u Rusiji.

“Ako se budem osjećao dobro, ako budem mogao da dam svoj maksimum, vrata će uvijek biti otvorena. Ako budem želio – biću tamo”, u svom stilu je rekao Ibrahimović, koji se iz reprezentacije povukao po završetku Europskog prvenstva 2016. godine.

[su_live_koeficijenti]

Međutim, možda ne bude sve kako Zlatan želi. Prema pisanju pojedinih medija, FIFA bi mogla zabraniti Zlatanu nastup u Rusiji, pošto Šveđanin ima ugovor o suradnji s jednom svjetskom kladionicom.

Ko su favoriti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji? Većina kladionica dijeli isto mišljenje!

Transfer glasine: De Gea postaje jedan od najplaćenijih golmana na svijetu, Bayern se izjasnio povodom Lewandowskog, Barca želi nogometaša PSG-a

Prema pravilima Fife, osobama povezanim s kladioničarskim kompanijama zabranjeno je sudjelovanje na svjetskim prvenstvima.

Do najveće svjetske smotre nogometa ostalo je još dva i pol mjeseca, a uskoro će biti poznato da li će Ibrahimović odigrati još neku utakmicu u dresu reprezentacije, za koju je upisao 116 nastupa, postigavši ​​62 pogotka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!