NaslovnicaVijestiZlatanu uručena nagradu koju je najmanje želio: Ovo je bila njegova reakcija

Zlatanu uručena nagradu koju je najmanje želio: Ovo je bila njegova reakcija

Milan je poražen od Intera u gradskom derbiju (0:3), a jedan od onih koji je najviše podbacio je Zlatan Ibrahimovića, od koga se i najviše očekivalo, a zbog toga mu je uručen i odgovarajući trofej.

Nogometaši Milana izgubili su veliki milanski derbi (Derby della Madonnina) protiv Intera sa 0:3 i tako već treću utakmicu za redom ostali bez pobjede. Nakon Spezije i Crvene zvezde, i Nerazzurri su iskoristili lošu formu ekipe Stefana Piolija.

Najbolji igrač Rossonera i predvodnik ekipe Zlatan Ibrahimović doživio je neugodnost dan nakon susreta, kada mu je novinar Valerio Staffelli uručio Zlatnog tapira, “nagradu” koja se uručuje poznatim osobama, često nogometašima, koji podbace u nekoj važnoj prilici.

“Bilo je teško u nedjelju, imali smo dosta grešaka, ali ćemo se oporaviti. Na sljedećoj utakmici ću ponijeti tapira sa sobom, možda mi donese sreću” rekao je Ibrahimović koji, doduše, nije bio toliko pogođen što se tapir ponovo našao u njegovim rukama, pa je čak i poklonio dres novinaru.

Njemu je to ukupno šesti trofej “Zlatni tapir” koji je osvojio za vrijeme igranja u Juventusu, Interu i Milanu, tako da mu ovaj put nije previše zasmetalo.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!