NaslovnicaVijestiZlatko Dalić napušta hrvatsku reprezentaciju i preuzima klub u Turskoj!

Zlatko Dalić napušta hrvatsku reprezentaciju i preuzima klub u Turskoj!

Nakon što je Hrvatska odigrao remi protiv Češke u drugom kolu grupne Faze Europskog prvenstva, odjeknula je ogromna vijest da Zlatko Dalić preuzima klub u Turskoj.

Kako prenose turski i hrvatski mediji, radi se o preuzimanju Fenerbahcea, kojeg bi Zlatko Dalić trebao preuzeti po završetku Europskog prvenstva.

Navodno obostrana želja za suradnjom postoji već odavno, ali s obzirom da je Europsko prvenstvo pomjereno sa 2020. na 2021. godinu, odložili su cijeli dogovor.

Nakon što se natjecanje za Hrvatsku završi, prepreka za preuzimanje kluba iz Turske neće biti, jer je navodno Dalić već prihvatio ponudu predsjednika Fenerbahcea Alija Koča.

Turski mediji javljaju kako će se imenovanje trenera ozvaničiti nakon što se završe obveze na Europskom prvenstvu.

Fenerbahce će biti Dalićev sedmi klub, a u svojoj karijeri je do sada vodio Rijeku, Varteks, Dinamo Tiranu, Slavena, Al Faisalija, Al Hilala i Al Aina. Hrvatsku reprezentaciju je preuzeo u 2017. godini.

“Danas možemo objaviti da je Zlatko Dalić prvi na toj listi. Hrvatski izbornik, koji se trenutačno bori sa svojom reprezentacijom na Euru, dogovorio je sve detalje s Koçom i preuzet će momčad po završetku Europskog prvenstva. Fener je s hrvatskim stručnjakom precizirao praktički sve detalje i, ne dogodi li se nešto nepredviđeno, možemo reći da će Dalić povesti momčad u novu sezonu”, objavio je portal Sozcu.

Zlatko Dalić je odgovorio: “Nemam pojma o tome. Ja samo gledam Škotsku i da prođemo dalje”

Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. 

50% BONUSA NA UPLATU DO 200€

Bet-at-home kladionica daje 50% bonusa na uplatu do 200€ svim novim i postojećim igračima!

Kako bi iskoristili maksimalan iznos bonusa potrebno je uplatiti 400€ na koje ćete dobiti 50% bonusa, odnosno 200€. Dakle sa uplatom od 400€ na račun, banka za klađenje bila bi 600€ odnosno 200€ bi dobili potpuno besplatno!

Kako bi dobili bonus potrebno je unjeti bonus kod "EURO2020". Promocija traje do subote 19.06.2021 (23:59 CEST)

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!