NaslovnicaVijestiZlatko Dalić: Normalno je da navijam za Srbiju protiv Nigerije. Pa za...

Zlatko Dalić: Normalno je da navijam za Srbiju protiv Nigerije. Pa za koga da navijam?”

Na Simposaru, sportskom simpoziju u Sarajevu, ZLATKO DALIĆ govorio je o fenomenu hrvatske reprezentacije te se dotaknuo i reprezentacije iz regije. Srbija ima skoro istu ekipu kao mi, ali joj nešto fali. Dobro smo se slagali na svim razinama i tada su počeli dolaziti rezultati. Normalno je da navijam za reprezentacije iz regiona, da navijam za Srbiju protiv Nigerije. Pa za koga da navijam?”


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Dalić je želio ispraviti dvojbu ili krivo tumačenje onoga što je svojedobno rekao o toj reprezentaciji: “Nikada nisam loše govorio o Srbiji. Jednom sam rekao da ih ne želim u skupini. Pa normalno je da želim Škotsku, koju ćemo pobijediti, ali Srbiju koja je jaka, u igri koja nosi energiju i sve što uz to ide. Nisam podcijenio Srbiju. Imaju potencijala, dobrih igrača, ali im nedostaje još nešto.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!