NaslovnicaVijestiHrvatska u problemima zbog ozljeda

Hrvatska u problemima zbog ozljeda

izbornik hrvatske

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak, 9.11., igra prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija protiv reprezentacije Grčke. Na dan okupljanja reprezentativaca Zlatko Dalić saznaje da ne može računati na Milana Badelja koji će morati propustiti ove važne utakmice.

Na upit u vezi Badelja izbornik Dalić odgovorio je:

  • “Znam da vas zanima stanje s dečkima, za sada je sve OK, ali tek ćemo vidjeti kako će sve biti. Milan Badelj se jučer ozlijedio na utakmici s Romom, sada u klubu ima kontrolni pregled, pa ćemo znati puno više. Razgovarao sam s njim, mislim da nam neće biti na raspolaganju, ali kasnije ćemo znati više.”

Kao glavna alternativa za Milana Badelja nameće se Marcelo Brozović koji nije u kontinuitetu igara, no dobio je pretpoziv i mediji nagađaju kako će upravo on biti sljedeći pozvani za utakmice protiv Grčke, a no što izbornik Dalić odgovara:

  • “On je bio standardan reprezentativac do ozljede, bio sam kod njega u Italiji, rekao mu da će biti pozvan ako se oporavi. Brozović nam treba, pogotovo ako sada nećemo imati Badelja. Sve već imam u glavi, sve znam kako ćemo se postaviti. Jedino me neke ovakve ozljede poput ove Badelja mogu izbaciti iz takta. Badelj je specifičan igrač, veznjak koji čuva poziciju, ne ide puno naprijed. I on mi treba, posebice jer se on mogao baviti Fortounisom koji igra iza napadača. No, ako neće biti Badelja, morat ćemo pronaći neko drugo rješenje. Tko će ga mijenjati? Imamo puno opcija, već sam rekao da na svakoj poziciji imam po dva igrača. A za zadnje vezne konkuriraju Rakitić, Pašalić, Bradarić i Brozović, vidjet ćemo.”

Izbornik Zlatko Dalić rekao je kako će tek danas navečer znati u kakvom je stanju koji igrač, no poseban fokus bit će svakako i na prvom napadaču hrvatske nogometne reprezentacije, Mariju Mandžukiću, kojeg je Allegri odlučio odmoriti, baš kao i Zidane Modrića. No, za razliku od Modrića, Mandžukić je ipak zaigrao od 78. minute, a nakon zadnjeg sudačkog zvižduka kamere su Mandžukića uhvatile s bolnom grimasom na licu. Talijanski mediji pišu kako je riječ o lakšoj ozlijedi bedrenog mišića, no koliko je to ozbiljna stvar nije poznato.

izbornik dalic

[su_bet365_app]

Grčki problemi s ozljedama?

Nakon što je izbornik Dalić malo pričao o svojoj momčadi, novinari su nakon toga ispitali i o protivničkoj momčadi te imaju li i oni problema s ozljedama na što izbornik odgovora:

  • “Grčkoj ne igra Manolas, glavni stoper, zbog kazne, ali će ga zamijeniti Papadopoulos. Ne igra im ni kapetan AEK-a Mantolas, ali Grci su uvijek dobro. Imaju jedan problem, puno igrača im nije igralo za vikend, ali u ovakvim utakmicama nema izgovora. Očekujem defanzivnu Grčku koja će se u Maksimiru braniti. I težiti da ne prime gol. Mi ne smijemo prihvatiti njihov način igre, moramo biti mirni. Paziti da nas ne isprovociraju, ne smijemo nasjesti na njihova izležavanja i fajt. Grčka teško prima, ali teško i zabija. Zato kod nas ne smije biti jurnjave niti nervoze. Dva puta sam pričao s belgijskim izbornikom Martinezom, neke su mi stvari sada puno jasnije. Grčka je u njihovim dvobojima imala i sreće, Belgijci su puno toga promašili. I onda dali gol u zadnjoj minuti, kao i protiv BiH. Ali, evo vam jedan podatak. Belgija je prihvatila grčki stil igre i onda nisu bili dobri. Bili su i isprovocirani, De Bruyne je već u 5. minuti dobio žuti karton zbog provokacija suparničkog braniča. I mi se toga moramo paziti.”

Na kraju pressice izbornika su upitali boji li se kiše, no on je pun samopouzdanja rekao: “Po kiši, snijegu, vodi ili suncu! Mi ćemo odraditi svoj posao!”

[su_watch_live_football]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!