NaslovnicaVijestiZlatko Dalić objavio popis igrača za turnir u Abu Dhabiju!

Zlatko Dalić objavio popis igrača za turnir u Abu Dhabiju!

ZLATKO DALIĆ je nedavno objavio popis igrača hrvatske reprezentacije za nadolazeći W Cup turnir u Abu Dhabiju. Hrvatska će se suočiti s Tunisom u polufinalu 22. ožujka, dok će drugo polufinale biti između Egipta i Novog Zelanda.

Za predstojeći događaj, Dalić je odabrao 25 igrača i poslao je šest pretpoziva (Borna Barišić, Duje Ćaleta-Car, Luka Sučić, Marco Pašalić, Nikola Moro i Niko Kristian Sigur). Hrvatski reprezentativci će se okupiti 18. ožujka u Zagrebu. Utakmica za treće mjesto planirana je za 25. ožujka, dok će se finale odigrati dan kasnije.

“Radujemo se novom okupljanju nakon duge pauze od posljednje utakmice, kada smo osigurali plasman na Euro. Nije bilo razloga za neke veće promjene, ostajemo vjerni igračima koji su izborili Europsko prvenstvo, s time da smo prvi put pozvali Dominika Kotarskog, kojeg želimo vidjeti u okruženju reprezentacije s obzirom na kontinuitet dobrih igara”, izjavio je Dalić, pa nastavio:

“Turnir u Abu Dhabiju nam je vrlo važan u pripremi za Euro, s posebnim naglaskom na osnaživanje dobre atmosfere i zajedništva. Zato je s nama i Ivan Perišić, koji je u posljednjoj fazi oporavka, ali neovisno o tome hoće li moći zaigrati, bitno je da kao dokapetan i jedan od lidera ekipe bude dio ovog okupljanja koje vidimo kao priliku za team-building te me veseli što je Ivan iskazao veliku želju biti s nama u Emiratima. To je najbolji pokazatelj koliko je snažan voljni moment među igračima i svima nama da na Euru budemo u svom najboljem izdanju”

Na Europskom prvenstvu, Hrvatska će se natjecati u skupini B zajedno s Španjolskom, Italijom i Albanijom. Prije početka samog natjecanja, planirane su još prijateljske utakmice s Sjevernom Makedonijom (3. lipnja u Rijeci) i Portugalom (8. lipnja u Lisabonu).

Pozvani igrači:

Vratari: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Dominik Kotarski, Nediljko Labrović

Obrambeni: Domagoj Vida, Josip Juranović, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Martin Erlić, Marin Pongračić

Vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Martin Baturina

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Marko Pjaca, Ante Budimir

Pretpozivi: Borna Barišić, Duje Ćaleta-Car, Luka Sučić, Marco Pašalić, Nikola Moro, Niko Kristian Sigur

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!