NaslovnicaVijestiZlatko Dalić protiv Švedske sa obranom koja nikad prije nije igrala zajedno!

Zlatko Dalić protiv Švedske sa obranom koja nikad prije nije igrala zajedno!

Hrvatska će večeras u 20:45 sati putovati u Solnu gdje će ih dočekati Švedska u Ligi nacija, te bi u slučaju poraza mogli biti u velikim problemima.

Zlatko Dalić protiv Švedske

Remi u ovom susretu bi Hrvatsku rasteretio protiv Portugala sljedećeg tjedna, gdje bi imali priliku da odigraju tu utakmicu bez pritiska, jer ih Švedska ne bi mogla stići na tabeli.

U prijateljskom susretu protiv Turske, Domagoj Vida je na poluvremenu saznao da ima koronavirus i neće nastupati u ovom susretu, dok se na tom popisu sada našao i Marcelo Brozović.

Pored Brozovića, na koronavirus je pozitivan i član stručnog stožera u reprezentaciji.

Švedska također ima problema sa koronavirusom gdje su im igrač Rubin Kazana Carl Starfelt i glavni trener Janne Andersson pozitivni. Utakmica će se igrati sve dok timovi imaju dostupnih 13 igrača.

Mogući sastav: Livaković, Barišić, Ćaleta-Car, Uremović, Juranović – Modrić, Badelj, Kovačić – Perišić, Vlašić, Brekalo

“Ne igramo na jedan bod. Ako budemo igrali na bod, izgubit ćemo”, rekao je Dalić

“Šveđani su bili bolji u drugom poluvremenu u Zagrebu. Znamo kvalitetu. Tu je lider momčadi Berg. Tu je Kuluševski koji se nametnuo, pa Forsberg. Prema naprijed mogu nešto napraviti. Nama je cilj da sačuvamo svoj gol, da odigramo bolje u fazi obrane.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!