NaslovnicaVijestiZlatko Dalić sa dva nova igrača ide na Japan. Evo mogućeg sastava...

Zlatko Dalić sa dva nova igrača ide na Japan. Evo mogućeg sastava Hrvatske

Hrvatska reprezentacije će danas u 16 sati igrati utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Japana. Iako trener Zlatko Dalić u grupnoj fazi nije morao razmišljati o ozljedama svojih igrača, problemi su se pojavili uoči ove prve utakmice nokaut faze.

Radi se o Borni Sosi koji, kako stvari stoje, neće biti u sastavu, pa Zlatko mora improvizirati na lijevom beku.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Podsjećamo da je na konferenciji za novinare spomenuo da je 24-godišnji Sosa propustio trening zbog iscrpljenosti. Radili su se i testovi na koronu koji su pokazali da je negativan, međutim, zvijezda Stuttgarta požalila se na umor.

“Sosa je malo umoran, malo je bolestan. Vidjet ćemo, ako ne bude 100% spreman, zamijenit ćemo ga. Odigrao je tri utakmice zaredom, ne osjeća se najbolje, vidjet ćemo.”

“Nećemo puno mijenjati momčad. Mijenjat ćemo igrača za igrača. Ako Sosa ne može, tu je Borna Barišić koji također posjeduje izvanrednu kvalitetu i koji ga sigurno može dostojno zamijeniti. Odigrao je mnogo utakmica za repreznetaciju i ja mu vjerujem.”

Mogući sastav Hrvatske protiv Japana: Livaković – Juranović, Lovren, Gvardiol, Barišić – Brozović, Modrić, Kovačić – Kramarić, Perišić, Petković

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!