NaslovnicaVijestiZlatko Dalić u problemima: Domagoj Vida propušta Svjetsko prvenstvo?

Zlatko Dalić u problemima: Domagoj Vida propušta Svjetsko prvenstvo?

Na dan kada je Zlatko Dalić objavio popis reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo u Kataru, iz Grčke je stigla loša vijest. Naime, radi se o tome da se Domagoj Vida ozlijedio i da je njegov nastup na Svjetskom prvenstvu pod ozbiljnim znakom pitanja.

Vida se ozlijedio u posljednjim trenucima susreta njegovog AEK-a i PAOK-a, a igru je napustio u 89. minuti. Prvi nalazi su pokazali da je zadobio kontuziju aduktora lijeve noge.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Hrvatska će se okupiti u Zagrebu 13. i 14. studenog, a s obzirom na kompleksnost ozljede i potreban oporavak, izgleda da Vide neće biti na prvim pripremama, te će Dalić morati odlučiti da li da ga povede na SP.

Igrači koji bi ga mogli zamijeniti su Ćaleta-Car i Pongračić.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!