NaslovnicaVijesti'Zlatna generacija' engleske reprezentacije ima potencijal dominirati nogometom sljedećih deset godina!

‘Zlatna generacija’ engleske reprezentacije ima potencijal dominirati nogometom sljedećih deset godina!

Ne želimo ureći ovaj tim, ali, nova generacija engleske je zaista nešto posebno, zar ne?

Zlatna generacija

Nemojte nas krivo shvatiti, teško je vjerovati da će Engleska da se plasira u finale velikog natjecanja nakon što su godinama imali velika očekivanja samo da bi ponovo iznevjerili.

Ali izgleda da će ova ekipa Garetha Southgatea imati istinsku priliku s obzirom na trenutne igrače koje imaju na raspolaganju.

Od Masona Greenwooda, koji je ove sezone postigao 16 golova u 42 nastupa za Manchester United, uključujući i zadivljujuća dva gola protiv Bournemoutha u subotu, do Phila Fodena, koji i dalje nastavlja gurati ka prvom timu Pep Guardiole u Manchester Cityju.

Najnovije vijesti

Večeras Francuska kreće u pohod na trofej, a Mbappe na svoj...

0
Nove tri utakmice na rasporedu su danas na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a vrhunac četvrtog dana natjecanja je susret između Austrije i Francuske koji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!