NaslovnicaVijesti"Znam zašto" - direktor Bayern Münchena otkrio zašto je Sadio Mane stvarno...

“Znam zašto” – direktor Bayern Münchena otkrio zašto je Sadio Mane stvarno napustio Liverpool

Sportski direktor minhenskog Bayerna Hasan Salihamidžić objasnio je zašto je bivši napadač Liverpoola Sadio Mane ovog ljeta napustio klub nakon šest godina na Anfieldu.

Senegalski reprezentativac pridružio se Liverpoolu 2016. iz Southamptona za 34 milijuna funti i postigao 120 golova u 269 utakmica za Redse, uključujući 23 u posljednjoj sezoni.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mane je želio novi izazov i prodan je njemačkom prvaku u ljeto, čime je završio njegov boravak na Anfieldu. Salihamidžić, koji je bio ključan u osiguravanju njegovog potpisa, rekao je za Times zašto je Bavarska idealna destinacija za igrača u Maneovoj situaciji.

“Netko poput Sadia gleda klubove i misli: ‘Imao sam šest nevjerojatnih godina u Liverpoolu, što je sljedeće?’

“Takav igrač će pažljivo birati svoj sljedeći potez. Znam zašto je odabrao nas, rekao je i sam: jer osjeća da ovdje ima toliko kvalitete i mentaliteta, a on je vođa koji se savršeno uklapa u momčad. Sadio je od prvog trenutka naših pregovora jasno dao do znanja da želi igrati za Bayern. Svjesni smo njegovih kvaliteta i znamo da ima nevjerojatan mentalitet. On će mnogo doprinijeti našem timu.

Bilo je očito da Robert Lewandowski razmišlja o odlasku, ali bez najboljih zamjena nismo ga bili spremni pustiti. Imali smo puno opcija, kad smo realizirali jednu, dopustili smo mu da ode iz kluba.”

Napadač možda neće ponoviti brojke Lewandowskog, ali će vjerojatno postati hit na Allianz Areni.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!