NaslovnicaVijestiZVANIČNA NAJAVA U ČETVRTAK: Evo tko će biti novi trener Arsenala!

ZVANIČNA NAJAVA U ČETVRTAK: Evo tko će biti novi trener Arsenala!

Prema navodnim podacima, Arsenal je sklopio posao za Mikel Artetu ovaj tjedan, a vjerojatno će ga najaviti već u četvrtak.

ZVANIČNA NAJAVA

Metro-a tvrdi se da su Topnici u tom trenutku vjerovali da bi mogli zaključiti posao sa Artetom u roku od 48 sati, što bi moglo značiti do sutra poslijepodne.

Španjolac je čvrsto povezan s povratkom u klub u kojem je proveo pet godina kao igrač, uključujući i dvije kao kapetan kluba.

Arteta je tada napustio stadion Emirates kako bi se 2016. pridružio trenerskom štabu Pepa Guardiole u Manchester Cityju i od tada je postao jedan od najcjenjenijih trenera u nogometu.

Čini se da bi 37-godišnjak mogao imati veliku budućnost u menadžmentu, a izgleda da je veliko ime poput Arsenala u ovoj fazi voljan da rizikuje sa Artetom.

Arteta još nije vodio nijednu utakmicu ​​u karijeri, pa bi to mogao biti zaista veliki korak od  zajedničkog rada s trenerom svjetske klase poput Guardiole i njegove ekipe koja je svjetske klase u Manchester Cityju.

Veliki je izazov, ali Metro navodi da bivši veznjak to smatra svojim poslom iz snova i čini se da je ovaj posao skoro pa završen.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!