NaslovnicaVijestiZVANIČNA POTVRDA: Real korak do finala, Bayern putuje u Madrid bez još...

ZVANIČNA POTVRDA: Real korak do finala, Bayern putuje u Madrid bez još jedne zvijezde

Iz tabora minhenskog Bayerna su potvrdili vijest, koja je Bavarce još više udaljila od plasmana u finale nakon što su u prvom susretu na Allianz Areni poraženi 2:1 od strane Real Madrida. Brojne povrede mučile su Bavarce još i prije tog susreta a tokom dvoboja povrede su doživjeli Boateng i Arjen Robben, koji će i propustiti revanš susret u Madridu koji je na rasporedu u utorak.

Bayern putuje u Madrid

Ovaj tjedan se nastavlja borba u Ligi prvaka. Tako će u utorak i srijedu biti poznati finalisti ovog elitnog natjecanja, odnosno ekipe koje će odmjeriti snage u Kijevu. Liverpool je skoro sa dvije noge u finalu, dok se Bayern nada da će u Madridu nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta.

Kako sada stvari stoje čini se da je težak posao ispred ekipe Bayerna, koji je u prvom susretu pred domaćim navijačima doživio veliko razočaranje. Ne samo da je izgubio  na Allianz Areni rezultatom 1: 2, nego je trener Jupp Heynckes sve zamjene morao napraviti zbog povreda.

>> Veliki udarac za Liverpool: Zbog nesuglasica, Kloppa napustio dugogodišnji pomoćnik

Najgore je prošao Jerome Boateng, koji je već završio sezonu, a klub se nadao da će moći računati na Arjen Robben na povratnoj utakmici u Madridu. Ali Nizozemac ipak neće nastupiti, jer su problemi s aduktorom ipak mnogo ozbiljniji.

[su_champions_league]

Manuel Neuer, Kingsley Coman i Artur Vidal također neće nastupiti dok se David Alaba i Javi Martinez vraćaju u momčad. Potonji je dobio snažan udarac u prvoj utakmici, što očigledno nije ostavilo nikakve  veće posljedice.

U srijedu, Roma i Liverpool će nam dati i preostalo mjesto u finalu u Rimu, a engleska ekipa je u velikoj prednosti, slaveći u prvoj utakmicu s 5:2. Ne treba zaboraviti da je Roma i protiv Barcelone lovila i ulovila zaostatak od 3 gola razlike.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!