NaslovnicaVijestiZVANIČNO: AC Milan je na trgu i užurbano traže novog trenera

ZVANIČNO: AC Milan je na trgu i užurbano traže novog trenera

Očekivalo se, ali se ipak i očekivalo da Gennaro Gattuso  napusti AC Milan iz kojeg je otišao kao veliki gospodin i legenda kluba. Odrekao se je od velike svote novca i tako još jednom pokazao svoju veličinu.

Gattuso nakon neuspjeha u trci za Ligu prvaka

Gennaro Gattuso više nije trener AC Milana. Odluka je sada i službeno potvrđena, budući da su Rossoneri na svojoj službenoj internetskoj stranici izvijestio da je sat nakon potvrđenog odlaska sportskog direktora kluba Leonarda otišao i Gattuso koji je na ovu poziciju imenovan upravo od strane Brazilca.

Rino, koji je kao igrač AC Milana ostavio veliki pečat u klubu, otišao je u velikom stilu. Odrekao se je novca koji mu je pripadao po ugovoru (koji je važio je do 2021.), te je na račun iskasirati trebao stajati čak 11 milijuna eura!

To je konsenzualni Gattusov odlazak iz kluba nakon što se Rossonerom nije uspio plasirati u Ligu prvaka. Gattuso je radio u Milanu nakon odlaska Vincenzo Montella 27. studenog 2017. godine a bez obzira na to što je legenda kluba u određenim momentima je imao velike sukobe sa navijačima.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!