NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Argentinski "wonderkid" potpisao za PSV a način na koji je predstavljen...

ZVANIČNO: Argentinski “wonderkid” potpisao za PSV a način na koji je predstavljen je nevjerovatan

Nizozemski div PSV iz Eindhovena pojačao je svoju ekipu pojačanjem vrijednim više od 10 milijuna eura, a u klub je stigao jedan od najperspektivnijih mladih nogometaša u Argentini Maxi Romero. Način na koje je predstavljen je izuzetno zanimljiv.

potpisao za PSV

Nizozemski div PSV je u prošlosti u Južnoj Americi poznat po otkrivanju bisera, kao što kao što su u prošlosti već slično uradili i doveli dva nezaboravna Brazilca, Ronaldo i Romaria. Vodstvo tima koji je trenutno je vodeći u Hoandiji opet je talente tražilo na južnoameričkom tržištu te su doveli 18-godišnjeg napadača Veleza Maxi Romero, koji je unatoč svojoj mladosti u argentinskom prvenstvu prikupio 39 nastupa i postigao osam pogodaka.

>> NEVJEROVATNO: Šta je uradio igrač Feynoorda na poluvremenu pa zbog toga dobio suspenziju od kluba?

Transfer je vrijedan 10,5 milijuna eura, a Argentinci su osigurali 10 posto od naredne prodaje, jer poznavanjem filozofije PSV-a praktički je neizbježna prodaja ako Romero u Europi opravda visoka očekivanja.

[su_bonus]

Romero će se pridružiti PSV-u tek u srpnju, kada će petogodišnji ugovor stupiti na snagu. Nizozemci su morali potpisati ugovor s napadačem kojeg krasi brzina i jak šut, a na meti je još bio i klubova iz Bundeslige, Dortmunda i Stuttgarta.

[su_bet365_100_bonus]

U doba sve neobičnijih najava dolaska novih igrača, PSV, u slučaju Romera, vodstvo PSV-a koristilo je čak i popularnu nogometnu igru ​​Footbal Manager. Na zvaničnoj stranici PSV-a prikazan je video u kojem je prikazan Romero na početku igrice i nakon nekioliko sezone, gdje je se razvio u jednog od najboljih napadača svijeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!