NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Arsenal potpisao Leicesterovog skauta

ZVANIČNO: Arsenal potpisao Leicesterovog skauta

Arsenal potpisao Leicesterovog skauta. Čovjek koji je pomogao da se dovede Riyad Mahrez i N’Golo Kante na King Power Stadion je napustio Leicester City da bi se pridružio Topnicima nakon nevjerovatne tri i pol sezone sa Lisicama.

Arsenal potpisao Leicesterovog skauta

Leicester Cityjev skaut Ben Wrigglesworth je potvrdio da se pridružio Arsenalu, samo tjedan dana prije ngo što će dvije ekipe da se sastanu u Premiershipu.

Lisice trenutno sjede na vrhu tabele nakon što su pregazili Manchester Cityja sa golovima Roberta Hutha i Riyada Mahreza, dok Arsenal i dalje ima pet bodova zaostatka uprkos tome što su pobijedili Bournemouth.

Ali, Arsenal je već zadao težak udarac prije nego što su se sastali na terenu, time što je namamio Wiggleswortha u svoje redove – koji je pronašao dva odlična igrača za Leicester, Mahreza i N’Golo Kante-a.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Visoko kotirani analitičar, koji će sada preuzeti ulog prvog skauta na Emirates stadionu, potvrdio je svoje prelazak u London na društvenim mrežama.

“Nakon nevjerovatne tri i pol sezone, radio sam sa zapanjujućim ljudim, ali sada za mene počinje novo poglavlje,” rekao je Ben.

“Bila je teška odluka napustiti Leicester, ali nisam mogao propustiti ovakvu priliku, jer one ne dolaze često.”

“Želim sve najbolje Leicesteru u budućnosti i uvijek ću im biti zahvalan što su me doveli ovdje gdje jesam.”

Pobjeda nad Arsenalom bi za Lisice značila veliki korak ka naslovu Premiershipa i time bi napravili još veću bodovnu razliku, gdje bi Arsenal teško to stigao.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!