NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Bayern doveo novo pojačanje!

ZVANIČNO: Bayern doveo novo pojačanje!

Zvanično! Bayern doveo novo pojačanje! Hasan Salihamidžić je potvrdio novo pojačanje Bayerna! Bayern Munchen je službeno potvrdio transfer Stuttgartovog braniča Benjamin Pavarda koji bi trebao doći na ljeto.

Zvanično

Bavarski sportski direktor Hasan Salihamidžić je danas najavio taj transfer, a klub je objavio svoj citat na službenim stranicama.

Pavard je odlično igrao u Bundesligi, a također je zapaženo igrao i za Francusku u njihovom osvajanju Svjetskog prvenstva tijekom ljeta u Rusiji.

Sa samo 22. godine, Pavard ima najbolje godine ispred sebe nakon što je postao jedan od najperspektivnijih mladih igrača u Europi.

Sposoban za obranu od centralne pozicije do beka, Pavard bi se trebao dokazati kao kvalitetna imovina za Bayern u mnogo nadolazećih godina, ako nastavi svoj izvanredni uspon.

Ova najava dolazi kada se bavarski giganti također bave na još jednom potpisivanju mladog talenta, a njegovo ime je Callum Hudson-Odoi, napadač Chelseaja.

Kao što je prikazano na objavi od Sky Sportsa, Bayern je poslao ponudu koju je Chelsea prihvatio za 18-godišnjaka.

Ako se to završi uspješno, Bayern bi mogao dovesti uzbudljivog mladog igrača za budućnost.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!