NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Bayern Munchen prodao veznjaka u Schalke!

ZVANIČNO: Bayern Munchen prodao veznjaka u Schalke!

Još prije nekoliko dana predsjednik kluba Karl Heinz Rummenige je rekao kako njegova ekipa više neće poslovati ovog ljeta, ali je ipak pogazio svoju riječ prodajom veznog igrača Bavaraca u velikog rivala ekipu Schalcke. Riječ je o reprezentativcu Njemačke Sebastyanu Rudyu.

Vodstvo Bayern Munchena potvrdilo je prodaju igrača sredine terena Sebastiana Rudyja Schalkeu. “Ovo je logičan korak za nas”, rekao je kratko Karl-Heinz Rummenigge, predsjednik bavarskog diva.

>> Izdajnik Bonucci zaigrao pred domaćim navijačima! Mnogi su mu zviždali a on je NAPARAVIO ovo! (VIDEO)

Prema njemačkim medijima, transfer 28-godišnjeg njemačkog rerezentativca koji je u Munchen stigao iz Hoffenheima 2017. godine vrijedan je 16 milijuna eura. Sebastyan Rudy nije se mnogo naigrao u bavarskom divu, premda je svojom borbenošću i zalaganjem na terenu pokupio simpatije većine navijača kluba. Njegov kvalitet primjetio je i Joachim Low koji ga jer uvrstio među 23 putnika na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

[su_bet365_app]

U prošloj sezoni je ovaj defanzivni vezni igrač u svim takmičenjima sakupio 35 nastupa i postigao jedan pogodak, a u Schalkeu će svakako imaati više prostora za igru, koja je u njegovim godinama najvažnija. Najbolje dane karijere proveo je u Hoffenheimu a nogometnu put započeo je u rodnom Sttutgartu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!