NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Bayern osigurao potpis zvijezde iz Real Madrida!

ZVANIČNO: Bayern osigurao potpis zvijezde iz Real Madrida!

Prvaci Bundeslige Bayern iz Münchena potvrdili su potpisivanje Alvara Odriozole iz Real Madrida na posudbi.

Bayern osigurao

24-godišnjak je prešao na Bernabeu završivši transfer u iznosu od 27 milijuna funti iz Real Betisa u 2018. godini, ali od tada se borio da započne u prvoj postavi.

Dani Carvajal je u tom vremenu ostao redoviti desni bek Real Madrida, dok će ljetno pojačanje u obliku Edera Militaoa biti zamjena na toj poziciji, što je uvjerilo španjolskog velikana da braniču omogući transfer.

Poznato je da je Odriozola tražio igranje u prvoj postavi u nekom drugom klubu, a sada će se natjecati za prvu postavu sa Benjaminom Pavardom, koji se Bayernu pridružio tek na ljeto.

Francuski internacionalac nije, međutim, bio potpuno uvjerljiv i morat će se poboljšati kako bi osigurao da njegov novi suigrač koji igra na istoj poziciji ne dobije njegovu minutažu.

Odriozola je započeo samo četiri meča u La Ligi ove sezone, odradio je to čak 14 puta u svojoj debitantskoj sezoni u španjolskoj prijestolnici, a dobio je crveni karton u posljednjem ligaškom nastupu za klub u šokantnom porazu protiv Mallorce, u listopadu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!